Clapeta burlan otel fi 250

Pret
225, 00 Lei
Pretul include TVA
25 cm
250 Ø
250 Ø
Otel
2 mm
Negru
Lemn, Bricheti, Peleti
1000 °C
Vopsea termorezistenta Senotherm
Mufare usoara, etansa si rapida. Conceput pentru o gama larga de surse de caldura, fiind posibila utilizarea acestuia pentru sistemele din locuinta proprie cat si in domeniul industrial.
600 °C
Clapeta burlan
2 ani
ceramic, caramida, inox
250
Aceasta piesa se monteaza la evacuarea camerelor de ardere care nu sunt dotate cu aceasta optiune din fabrica, desi in multe cazuri este una necesara. Un montaj corespunzator al clapetei va creste eficienta termica, reducand considerabil consumul de lemne. Utilizarea clapetei se face dupa cum urmeaza: clapeta va ramane in pozitia de deschis de la aprinderea focului pana cand cosul de fum se incalzeste si asigura tirajul necesar pentru functionare dupa care aceasta poate fi inchisa partial sau total. Inchizand clapeta se va diminua suprafata de evacuare a gazelor arse si a caldurii ce se pierde pe cos, astfel va veti putea bucura un timp mai indelungat de caldura degajata de soba sau semineul dumnevaostra. Atunci cand hotarati montarea unei astfel de piese pentru semineul dumneavoastra asigurati-va ca cosul de fum asigura un tiraj suficent iar pe camera respectiva de ardere este permis montajul unei clapete.
Semineu, Soba, Centrala
Domestic, Industrial
Pentru interior
250
Produsul face parte din gama profesionala si este realizat doar din materiale certificate, multumita carora, acesta inlocuieste cu succes sistemele de racordare flexibile, oferind un sistem de racordare la cosul de fum, trainic si sigur., ce poate fi folosit pe toata perioada de utilizare a sursei.
Comanda
×