Cosuri de fum profesionale Schiedel

Cosuri de fum ceramice profesionale cu tubulatura de samota – fac parte din renumitul grup BRAMAC, renumiti pentru invelisuri si acoperisuri de calitate. Asigura evacuarea in siguranta a fumului si gazelor de ardere emanate de catre seminee, sobe teracota, cazane de putere mare si centrale termice.

 

Cos de fum Schiedel Uni

Cos de fum realizat din materiale de calitate, compus din tubulatura de samota Schiedel, ideal pentru generatoare de caldura, cazane pentru instalatii de incalzire centrala sau instalatii termice industriale. Usor de montat, fara a necesita interventii ulterioare si este potrivit pentru combustibil gazos, solid sau lichid.

Avantaje:

  • Ofera un randament maxim
  • Montaj rapid
  • Pe perioada utilizarii nu necesita reparatii sau inlocuiri
  • Disponibil intr-o gama larga de tipodimensiuni

 

 

 

 

 

Cos de fum Schiedel Rondo

Cos de fum calitativ pentru evacuarea  cu tiraj natural a fumului si a gazelor de ardere cu temperaturi intre 190 grade celsius si 400 grade celsius. Are manta prefabricata din beton si vata minerala bazaltica, iar datorita  izolatiei termice ventilate este  protejat impotriva umezelii agresive si condensului acid.

 

 

 

 

 

Cos de fum SCHIEDEL QUADRO 

Cosuri de fum special destinate locuintelor cu proprietari multipli, dispusi la diferite etaje, reducand costurile fiecarui beneficiar in parte. Acest model de cos de fum ofera avantajul cresterii ranadamentului centraleleor termice. Gazele se evacueaza deasupra acoperisului, pentru siguranta. Are o garantie de 30 de ani, este usor de montat si nu necesita reparatii costisitoare.

Este compus din:

  • Tubulatura de samota
  • Manta prefabricata din beton
  • Accesorii – piatra soclu, usita de curatare, piese de racoradre, con de evacuare, set de asigurare statica)
Cerere de oferta pentru cosuri-de-fum-profesionale-schiedel
×