Despre noi

 

 

E timpul ca locuinta ta sa aiba parte de seminee de calitate inalta, la preturi accesibile oricarui buzunar!

Seminee Bucuresti garanteaza garantia calitatii produselor si serviciilor oferite, precum si o gama variata de materiale necesare construirii unui semineu.

 

De ce trebuie să ne alegi pe noi?

 

Pentru că suntem cei care, de 17 ani, montăm șeminee pe lemne, seminee cu prețuri mici întotdeauna adaptate bugetului tău!

Așteptările tale cu privire la standardele produselor noastre sunt întemeiate, este ceea ce ne impunem și noi- seriozitate și profesionalism!

 

Știm că suntem singurii care îți putem oferi aceste atuuri, deoarece anual mulțumim peste 8000 de clienți, care achiziționează seminee pe lemne doar de la noi!

Ne axăm pe livrarea unor servicii eficiente și rapide, acestea fiind cartea noastră de vizită.

Comercializăm șeminee cu preturi pentru buzunarul tău, deoarece suntem interesați ca firma noastră să te mulțumească și pe tine cu tarifele accesibile și rezonabile.

Motivul pentru care facem acest lucru este că ne gândim la tine în calitate de persoană și client- pentru noi este important să îți oferim seminee pe lemne care să întregească spațiul locuinței tale, fără niciun fel de îndoială!

 

Și dacă nu era suficient deja faptul că suntem preocupați să îți livrăm șeminee cu prețuri de care tu să fii mulțumit, noi adaptăm aceste șeminee pe lemne pe care le comercializăm, pentru ca tu să știi că ai achiziționat un produs ideal amenajărilor interioare pe care le ai în locuința ta!

 

Calitatea este deviza noastră și modul în care noi oferim calitatea este prin ascultarea cerințelor clientului, adică ale tale. Știm că tu ai nevoie de o firmă în care poți avea încredere că are șeminee și prețuri perfecte pentru tine. Știm că dorești șeminee pe lemne doar la standarde calitative înalte, de aceea produsele pe care le folosim sunt doar de calitatea întâi!

 

Și mai știm ceva - vei alege șeminee de la noi, deoarece vei găsi șeminee pe lemne ideale pentru tine atât din punct de vedere al funcționalității, cât și al designului!

 

                                                                  

 

De ce suntem siguri de aceasta?

 

Pentru că avem o paletă vastă de șeminee cu prețuri adaptate pentru tine, care sigur te vor mulțumi!

Consideri că preferi seminee rustice, tradiționale? Avem ceea ce cauți!
Dorești un semineu care are grijă de mediu și utilizează tehnologii inovative? Bioșemineele sunt soluția ideală pentru tine!

Dacă dorești șeminee pe colț, care să se încadreze perfect în casa ta, avem pentru tine seminee cu preturi mici, ideale în spațiul e care tu dispui!

 

Suntem convinși că vom găsi o soluție pentru familia ta, pentru ca tu să ai parte de șemineul dorit! Mai mult, firma noastră comercializează și teracote, termofocare, produse de care tu ai nevoie și pe care nu le găsești la prețuri mai convenabile decât la noi. Susținem alegerile înțelepte pentru clienții noștri, de aceea suntem pregătiți să îți oferim consultanța de care ai nevoie în achiziționarea șemineului ideal, fie că este vorba de șeminee pe lemne, sobe sau focare de șeminee!

 

Te întrebi cine va lucra pentru tine?

 

E simplu, una din cele patru echipe de montaj ale firmei noastre!

 

Noi vom colabora cu tine și te vom sfătui ce să alegi. Vom colabora cu tine în ceea ce privește designul șemineului tău pe lemne, pornind de la preferințele tale, convinși fiind că vom găsi soluția optimă pentru ca tu și familia ta să fiți mulțumiți! Profesioniștii noștri îți vor oferi variante în materie de putere, diametru, lungime, pentru ca șemineul pe care îl achiziționezi, pe lângă că este unul din acele șeminee cu prețuri adaptate ție, să fie potrivit spațiului tău din punct de vedere tehnic!

 

De ce recomandăm echipele noastre pentru montaj?

 

Pentru că efectuează anual peste 150 de montaje. Datorită acestui fapt și experienței pe care au acumulat-o în cei 15 ani de activitate, sunt soluția optimă pentru tine! Montează șeminee pe lemne, sobe tip semineu, teracote, seminee rustice, orice produs de care tu ai nevoie și pe care dorești să îl achiziționezi.

 

Pentru ca oferta noastră să fie și mai atractivă pentru tine, venim cu oferte imbatabile, cu șeminee pe lemne la discounturi, șeminee cu prețuri special concepute pentru tine. Ne asumăm responsabilitatea de a livra produse în stare perfectă de funcționare, care garantează să îndeplinească toate condițiile de funcționare și să reprezinte o investiție de care se va bucura toată familia ta!

 

Deoarece înțelegem care sunt așteptările tale în momentul în care achiziționezi un șemineu de la noi, ne angajăm să îți oferim prețuri imbatabile și produse optime! Ca să fii convins că la noi vei avea parte de seminee la preturi personalizate, te asigurăm că vom lua în considerare mai mulți factori în momentul în care vom stabili prețul. De exemplu, calculele noastre privesc modelul pe care îl vei alege, tipul de șemineu pe lemne pe care îl dorești, materialele pentru care optezi a fi utilizate în construirea semineului. O caracteristică importantă este gabaritul șemineului și randamentul dorit, deoarece acesta variază în funcție de înălțimea camerei și de suprafața ei.

 

Oferta noastră include garanție de 5 ani pentru șemineele pe lemne, sobe de fonta și termonșeminee (tip centrală) și transport gratuit la comenzile mai mari, ca și tu să fii mulțumit de noi!