MB100 14kw Deschidere Verticala

Pentru un semineu de exceptie alege focarul MB100 ce ofera o vizibilitate foarte buna prin deschiderea mare si este dotat cu usa glisanta. Incalzeste cu admisie dubla de aer din exterior.
Pret
12400, 00 Lei
Pretul include TVA
14 Kw (120-140 mp)
17 kw
82 %
A+
BImSchV 2 (Germania), Art. 15a B-VG (Austria)
Tripla combustie
Otel + Samota Pro
Verticala
Standard
955x296 mm
200 mm
≥ 700 cm2
≥ 900 cm2
lemn esenta tare (umiditate max ≤ 20%)
50 mm
220 C
327 Kg
5 ani
- sticla decorativa grafitata (contur negru) care ofera un aspect modern si elegant
- Captusit la interior cu samota, cu densitate mare, si rezistenta termica de pana la 1000grC. Rezistenta mecanica mare, datorita procesului de uscare urmat de cel de ardere.
- Otel refractar de inalta calitate cu o compozitie ridicata de carbon pentru o rezistenta ridicata la temperaturi inalte
- Prevazut cu tevi, in conul focarului, pentru recuperarea suplimentara a caldurii din gazele de evacuare
- Ardere pe vatra pentru reziduri de cenusa cat mai scazute
- Picioare reglabile pentru ajustare, pozitionare si fixare optima
- Deflector pentru extinderea traseului fumului si imbunatatirea schimbului termic
- Dotat cu admisie din exterior si interior
Focar cu deschidere frontala foarte mare, ce ofera o vedere ampla asupra flacarii, fiind ideal pentru constructia semineelor in incaperi spatioase. Focarul este echipat la nivelul conului cu sistem de recuperare a caldurii, compus din tevi orizontale ce preiau din caldura gazelor de evacuare, crescand eficienta acestuia. Datorita sistemului de ardere pe vatra si a samotei pro, procesul de ardere al lemnului este mai amplu, rezultand astfel reziduri de cenusa reduse. Focarul este echipat cu racord reglabil la 360 grade, pentru a facilita racordarea acestuia la cosul de fum. Reglarea aerului se face cu ajutorul unui singur regulator, pentru a impiedica o utilizare necorespunzatoare.
Comanda
×