Recuperator CYLINDRO PLUS - FI200

Recuperator de caldura cu o putere de 4-6kw, ce se monteaza chiar urmatorul dupa focar si are rolul de a recupera caldura ce se pierde de cele mai multe ori pe horn. Solutia potrivita pentru semineele cu distributie de aer cald si in alte incaperi.
Pret
1262, 00 Lei
Pretul include TVA
Domestic, Industrial %
22 kg Kg
330 l
2 ani

Recuperator special conceput pentru a fi amplasat pe orificiul de evacuare a focarelor de seminee, avand rolul de a recupera o parte din energia termica continuta in gazele arse care parasesc camera de ardere.

 

Sistem special de tuburi orizontale pozitionate in forma spirala, realizand un schimb termic mai mare datorita prelungirii tarseului de fum fara a ingreuna prea mult tirajul.

 

Inainte de achizitionarea produsului va rugam intrebati un specialist in domeniu, pentru o functionare corecta pe un cos de fum deja existent.

 

Datorita puterii suplimentara obtinuta in urma amplasarii recuperatorului consumul de lemne nu va creste, deoarece recuperarea se face doar de pe gazele de evacuare rezultate in urma arderii.

 

Curatarea recuperatorului se face cu usurinta din interiorul focarului, cu ajutorul unei perii standard de curatat cosurilor de fum sau cazanele, si datorita pozitionarii tevilor in forma de spirala se impiedica blocarea periei. Fabricarea recuperatorului este efectuata in totalitate automatizat, pentru o foarte buna siguranta si etanseitate.

 

Asigura o rezistenta mare in timp la uzura si socuri termice, fiind fabricat din otel refractar cu o grosime mare de 3-4 mm. Recuperatorul este vopsit cu vopsea termorezistenta folosita la exterior, astfel nu emana miros sau alte substante chimice in timpul primelor arderi sau pe o perioada mai indelungata.

 

Comanda
×