Alternativa pentru semineul clasic, mult mai ieftine, semineele electrice beneficiaza de tehnologie moderna de fabricare, cu afisaj 3D, termostat, telecomanda si timer.

Fie ca iti doresti un semineu de perete, pe colt, cu 2 laturi de sticla pretul va fi foarte accesibil. Acceseaza acum gama de modele deosebite si moderne pentru un plus de confort. Gama noastra cuprinde seminee de apartament cu focar 3D, rama sau masca din MDF, modele deosebite de perete sau incastrabile, de pus pe drept sau pe colt.

Noi oferim pachetul complet pentru seminee electrice, prin dispozitivul de redare cu sunet a trosnetului lemnelor din timpul arderii, inclus in pret.

Filtreaza cautarea
Model  
Culoare  
Tehnologie  
Producator  

 

De ce sa alegi un semineu electric? 

 

 

O alternativa ieftina si simpla de utilizat

Semineul electric este alternativa ideala a unui semineu traditional pe lemne, o varianta de semineu simpla, moderna si ieftina! In plus, se evita crearea unui santier in casa, simplu de montat intr-un timp scurt, iar consumul de curent este minim! 

 

Semineul electric este disponibil in mai multe dimensiuni, forme, in functie de locul unde doreste sa fie instalat: semineu electric pe perete cu rama din MDF inclusa si semineu electric tip focar incastrabil.

 

Semineul electric pe perete - usor de montat, si poate fi amplasat oriunde, la preturi foarte avantajoase, accesibil oricui. 

 

Semineu electric tip focar incastrabil - acesta are si rol de decor, si se integreaza in orice locuinta. Poate fi instalat intr-un mobilier, in rama unui semineu sau pe perete, si pot fi reglate din telecomanda, astfel ai camera mereu incalzita. Focarul nu are rama inclusa, insa montajul este unul foarte rapid si simplu!

 

 

 
 

 

 

Avantajele unui semineu electric:

- Display LED si posibilitatea de schimbare a culorii flacarii 

- Montaj rapid, aproximativ 15 minute

- Adisaj pe display 

- Telecomanda pentru control de la distanta

- Gama larga de modele si stiluri

- Suprafata de incalzire de aproximativ 30 metri

- Design modern si minimalist

- Consum foarte redus, 4kW

- Pret foarte mic si reduceri constante

 

 

 

 

 

 

 

Display-ul de tip LED - ce ofera? 

Reglarea temperaturii in functie de nevoie - poti seta un program de incalzire automata pentru orice zi a saptamanii.

Control precis al temperaturii - consum de energie foarte mic cu ajutorul termostatului digital, dar si un confort termic mentinut.

Ecran LED - afisarea tuturor setarilor, si dispare dupa 60 secunde. 

 

 

 

 

Beneficiile la achizitionarea unui semineu electric 3D 

 

Consumul redus de energie folosit de un semineu electric 3D este in prim plan, si probabil cea mai des nelamurire a oricui. Cat consuma un semineu electric?

Semineele electrice au un consum de doar 11,2 w/h, fiind un consum extrem de mic de energie electrica, creand o ambinata placuta cu preturi mult mai mici decat ale unui semineu clasic pe lemne.

Semineul electric decorativ este fabricat cu o atentie mare la detalii si finisajul display-ului, focarului, ramei din MDF ce imita lemnul si accesoriile!

 

 

 

 

Cracteristiicile unui semineu electric

 

Termostatul digital permite afisarea numerica a temperaturii, iar datorita tehnologiei avansate de fabricare, acesta poate avea si doar rol decorativ sau poate genera si caldura intr-o camera de pana la 37m2 - astfel, aceste seminee pot fi folosite in orice perioada a anului!

Fiecare model de semineu electric este disponibil in 2-3 nuanțe diferite, in functie de rama, design si stilul incaperii unde o sa fie amplasat.

Dispun de functie de timer, oferindu-ti posibilitatea de a fi setat intr-un interval de la 30 minute pana la 9 ore. 

Luminiozitate ce poate fi setata pe 5 nivele la oricare model de semineu electric 3D, pentru ca utilizatorul sa isi poata crea ambianta dorita. In plus, viteza flacarilor este reglabila in 5 trepte.

In procesul de fabricare a unui semineu electric sunt respectate toate normele si regulile din domeniul termic, oferind la final un produs de calitate si cu durata mare de viata. 

 
 

 

 

 

 

 

Proiectarea semineului electric

Proiectarea, fabricarea si toate detaliile pentru finalizarea unui semineu sunt extrem de importante pentru producator, inclusiv montajul pe care il va realiza clientul. 

Semineele electrice sunt sigure pentru copii sau animale de companie, si exclud riscurile de arsuri. Sunt vopsite electrostatic multistrat, fiind produse de inalta calitate. 

 
 
 
 

 

 

Rame decorative

 

Disponibile in diferite culori si stiluri, cu rama tip portabil realizata din MDF ce imita lemnul sau din fibra de sticla. Creeaza o ambianta asemanatoare cu cea a semineului clasic pe lemne cu un semineu electric!