Seminee pe gaz usor de utilizat, ideale pentru a inlocui semineele traditionale pe lemne. 

 

Deoarece nu au nevoie de cos de fum, pot fi montate si in apartamente sau orice fel de spatii si exterioare.

 

Pornirea si reglajul se realizeaza cu telecomanda pentru un plus de confort.

Semineul pe GAZ/GPL  o varianta excelenta! De ce?

 

Poate fi amplasat cu usurinta in orice tip de locuinta - casa, cabana si chiar si la bloc intr-un apartament, datorită evacuarii concentrice asemanatoare centralelor termice. Semineul pe gaz este conceput sa functioneze cu un sistem de incalzire pe baza de gaz de la retea sau GPL (butelie). 

Design modern si stil elegant usor de integrat in orice decor interior, creand o ambianta placuta si relaxanta. 

Constructie simpla cu linii minimaliste, vedere larga si panormaica asupra focului. Varietate de modele, cu sticla dreapta, pe colt sau 3 laturi, in functie de preferintele utilizatorului. 

Accesorizare cu lemne ceramice sau pietre decorative pentru ai fi mai asemanatoare cu semineele traditionale pe lemne. 

Flacara adevarata, fara cenusa sau praf in timpul arderii -  deci nu necesita curatare! Prietenos cu medicul inconjurator, prin reducerea emisiilor de dioxid de carbon, pentru ca focarele pe gaz nu produc cenusa, funigine sau alti compusi chimici care pot dauna mediului. 

In plus, pe langa varietate de seminee pe gaz, in oferta noastra online iti punem la dispozitie si modele de sobe pe gaz. 

Cu un semineu pe gaz te bucuri de confort maxim, datorita sistemului automatizat. Pornesti sau opresti semineul pe gaz direct din telecomanda! 


 

Mai multe beneficii…

 

Mai multa siguranta - datorita inchiderii ermetice prezentand cel mai inalt standard de siguranta! Acest tip de semineu dispune si de un sistem care stopeaza alimentarea si opreste functionarea semineului pe gaz in cazul unor scurgeri de gaz. 

Sistem Metrik Maxitrol de control asupra intaltimii flacarile. 

Mai multa economie - deoarece utilizatorul controleaza temperatura de ardere si stingerea semineului.

Selectarea combustibilului - datorita unui sistem original ce permite alegerea tipului de combustibil, fie direct de la retea sau imbuteliat (IPG)

Orice model de focar cu arzator din magazinul nostru online beneficiaza de certificat de siguranta conform standardelor in vigoare, dar si siguranta testarii in cele mai restrictive centre de testare a semineelor din Europa. 

Alege modelul dorit dintr-o multitudine de modele la un pret avantajos!