Semineul decorativ e alegerea ideala, la pret accesibil, ce poate fi amplasat in livingul casei, in apartament, pe balcon sau in aer liber in gradina, terasa sau curte.

Iti punem la dispoztie o gama variata de seminee ieftine, in diferite stiluri, modele, dimensiuni de bioseminee de perete, mobile sau incorporabile, realizate din materiale de inalta calitate.

Semineele decorative pentru living sau exterior mai sunt cunoscute si sunt denumirea de semineu fals, ce iti ofera flacara adevarata si un design ce imita semineele clasice pe lemne, la un pret ieftin!

Alege semineul decorativ potrivit pentru tine din oferta noastra!

SEMINEELE ELECTRICE

 

Cand vorbim despre semineele electrice, ne referim defapt la o gama de dispozitive electrice care se aseamana foarte mult cu clasicele seminee pe lemne! Cu toate acestea, un astfel de focar incorporeaza tehnologie performanta 3D si un ecran LED special care permite afisarea luminoasa ce ofera un efect de flacara ultra-realist! In ceea ce privestre pretul de achizitie si mentenanta, sunt produse accesibile si usor de intretinut, avand dimensiuni compacte si presupunand o punere rapida in functiune si transport asigurat in Bucuresti si localitatile aferente, sau oriunde pe teritoriul Romaniei!

 

 

 

Ai de asemenea posibilitatea ca, pe langa avantajele in ceea ce priveste design-ul si esteticul, sa te bucuri si de functionalitatea unor astfel de focare ca sursa secundara de incalzire, in special daca urmaresti sa asiguri confortul termic doar intr-o incapere sau in spatii de dimensiuni mai reduse! Este exact aceasta diferenta cea care determina consumul sa fie unul mai scazut si automat sa fie produse economice! Mai jos vei regasi o gama complexa de seminee electrice, decorative, ideale pentru apartament sau casa, cu optiune de incorporare in perete sau in piese de mobilier, pe colt sau drepte si cu imbracaminte din MDF, lemn, imitatie de marmura, si in diferite dimensiuni si culori (alb/maro,negru) astfel incat sa completeze in mod subtil design-ul interior al incaperii de amplasare!

Insa, inainte de a-ti prezenta categoriile de seminee electrice oferite de catre noi, te-ar ajuta sa aflii si diferentele de cost intre consumul cu efect de flacara (fara incalzire) si consumul cu efect de incalzire, mai ales daca doresti achizitionarea unui astfel de semineu in Bucuresti sau localitatile aferente:

 

 

  1. CU EFECT DE FLACARA

Dupa calculele noastre, aproximativ 90% dintre cumparatorii de astfel de seminee electrice aleg sa utilizeze aceste dispozitive ca elemente decorative, ci nu pentru a asigura confortul termic al caminului! Motivul? Curentul electric nu presupune o varianta foarte economica pentru incalzire, cel putin nu in prezent! Insa, daca alegi sa folosesti doar modul flacara (fara functie de incalzire) vei fi placut surprins sa aflii ca in urma unui calcul simplu, costurile sunt minime, mai exact:

  • Pret energie electrica: 0.33-0.50 lei/kW

  • Consum semineu electric: 10W/h

  • Consum 1 seara (timp de 4h): 40 kW

  • Consum 1 luna: 1200 W

= Pret: mai putin de 1 LEU/luna

 

Prin urmare, consumul va fi unul extrem de redus daca folosesti foar functia de afisare led, chiar si daca semineul va fi utilizat non-stop, efectele acestuia for slab resimtite si din punct de vedere al cheltuielilor! 

 

 

 

  1. CU EFECT DE INCALZIRE

Cum am mentionat si mai sus, pe langa functia LED, semineul electric iti pune la dispozitie si optiunea de incalzire. Astfel, ai posibilitatea de a seta din telecomanda sau programa direct din termostat ca semineul electric sa ofere si caldura, atunci cand temperatura din camera incepe sa scada! Cum are loc procesul de incalzire? Destul de simplu: cu ajutorul ventilatorului, aerul cald este imprastiat in incapere prin intermediul lamelelor metalice ale dispozitivului!

Daca in cazul utilizarii semineului electric doar ca un element decorativ si pentru crearea unei ambiante placute, vorbim despre costuri aproape inexistente, atunci cand doresti ca acesta sa functioneze si ca o sursa termica, un astfel de sistem devine rentabil doar atunci cand este folosit ca sursa secundara de incalzire, chiar daca randamentul sau este aproape maxim in procesul de utilizare!

Asadar, la ce costuri sa te asptepti cand doresti utilizarea functiei de incalzire?

Puterea medie de incalzire la cea mai mare parte din semineele electrice prezente pe piata este de 1500W/h (de 150 ori mai mare decat atunci cand este folosit simplu ca un obiect de design). Prin urmare, dupa 2 ore de functionare continua, costul ar ajunge undeva la 3kW, iar dupa o luna de utilizare, calculul total ar atinge in jur de 90 kW adica 40 lei/luna:

 

  • Pret energie electrica: 0.33 – 0.50 lei/kW

  • Consum semineu electric: 1500 W/h

  • Consum 1 seara (2h): 3000 W

  • Consum 1 luna: 9000 W (90 kW)

= PRET: aprox. 40 LEI/luna

 

In functie de tehnologia pe care o incorporeaza, semineele electrice de interior se impart in doua mari categorii si anume, seminee cu LED (gama TAGU) si cu VAPORI DE APA (Glow Fire).

Prima categorie prevede seminee cu un termostat digital, avantajos din punct de vedere al bugetului dar si in ceea ce priveste mediul inconjurator, acesta permitand setarea temperaturii dorite si personalizarea automata pentru fiecare zi a saptamanii! De asemenea, include o aeroterma puternica, discreta si silentioasa, pentru un confort si o utilizare optima a dispozitivului, indiferent ca este amplasat la apartament sau casa! Efectul de flacara ultra-luminoasa, consumul minim si faptul ca reprezinta o varianta ideala la semineele pe lemne, fac din acest dispozitiv varianta ideala pentru orice camin! In plus, este disponibil intr-o varietate de stiluri si modele: incastrabil/incorporabil sau de perete, cu rama MDF in stil clasic, modern, vintage, in diferite culori (alb/maro/negru) si dimensiuni, si de asemenea la preturi ieftine si atractive!

 

 

 

A doua categorie si anume semineele cu vapori de apa,  reprezinta dispozitive cu design inovativ si forme futuriste, tip tunel, ce ofera posibilitatea de admirare a flacarii pe doua laturi, devenind in acest fel un obiect ideal pentru separarea a doua incaperi sau pentru alte tipuri de amenajari. Datorita tehnologiei Opti-Myst cu vapori de apa, aspectul flacarii devine unul realist si impresionant, aceasta putand fi reglata in mod individual, facil si chiar din confortul canapelei tale, datorita telecomenzii incluse in dotare! Astfel, te poti bucura de o ambianta placuta si o atmosfera calduroasa in living sau sufragerie, atat pe timp de zi cat si pe perioada noptii! Alege sa beneficiezi de toate avantajele unui sistem termic cu vapori de apa, ideal pentru living sau orice alta incapere, pentru casa sau pentru apartament, cu aspect modern si forme minimaliste, si de dimensiuni mari sau mici, la preturi accesibile si functionalitate garantata!

 

 

 

In continuare, iti punem la dispozitie restul categoriile de seminee decorative pentru interior, accesibile online in catalogul nostru si disponibile pentru livrare in Bucuresti si localitatile aferente:

 

BIOSEMINEE

 

 

Printre cele mai accesate tipuri de seminee decorative se numara si cele pe bioetanol, reprezentand o cautare tot mai mare pe piata termicelor! Modul eficient de utilizare si aspecul realist al flacarii, pe langa faptul ca aceste seminee nu necesita cos de fum si nu emana miros neplacut in timpul arderii, fac din acestea niste dispozitive ideale pentru asigurarea confortului in mediul interior! Ai posibilitatea de a alege dintr-o gama generoasa de seminee tip portal (cu chenar sau rama decorativa pe culoarea alb/maro/negru), de perete sau mobile, la pret ieftin si accesibil!

 

RAME DECORATIVE

 

 

Daca te numeri printre persoanele care nu isi doresc un semineu electric, atunci poti alege doar o rama decorativa de semineu. Exista o cerere din ce in ce mai mare in randul clientilor cu privire la aceasta varianta deoarece exprima stil si bun gust, fiind un element deosebit de estetic in orice incapere la apartament sau casa, cu un cost minim! Printre cele mai recunoscute modele se numara cele pe culoare alba, dar foarte accesate sunt si variantele maro, gri, negru sau bej.

 

SEMINEE DECORATIVE PENTRU EXTERIOR

O tendinta recenta in ceea ce priveste designul exterior este si montarea unui semineu in gradina, curte sau pe terasa, pentru a amplifica aspectul estetic dar si pentru generarea confortului termic, indiferent daca acesta este pe gaz, lemne, peleti sau bioetanol! Datorita progresului tehnologic care a avut loc in ultima perioada in domeniul termicelor, acum te poti bucura de beneficiile unei game variate de dispozitive termice de exterior, cum ar fi:

 

INCALZITOARE PE GAZ

 

 

Incalzitoarele pe gaz au fost foarte accesate de clienti, in special pe timpul pandemiei. Acestea includ doua mari avantaje si anume, confera un aspect deosebit spatiului exterior si genereaza caldura pe perioada serilor mai friguroase, cum ar fi cele de toamna. Sistemul de functionare se bazeaza pe alimentare de propan-butan sau propan pur, la butelie, un sistem potrivit pentru exterior, functionand in aer liber si generand flacara adevarata! Ai optiunea de a alege dintr-o gama larga de dimensiuni, culori, design-uri si forme, pentru a spori aspectul estetic al teraselor, tavernelor sau a altor tipuri de spatii exterioare in Bucuresti sau in imprejurimi!

 

SEMINEE TIP VATRA PE LEMNE

 

 

Gama de vetre tip fire pit este alegerea perfecta daca iti doresti un aspect unic al gradinii sau curtii, functionand pe sistemul de ardere a lemnelor in bolul metalic si fiind ideale pentru generarea de caldura in serile petrecute pe terasa sau in curtea casei. Semineul de tip vatra pe lemne incorporeaza un sistem de asamblare usor si facil iar tu vei profita la maxim de atmosfera inconfundabila creata de vatra pe lemne, indiferent ca este vara sau toamna!

 

BIOSEMINEE MOBILE DE EXTERIOR

Aceasta categorie de bioseminee cuprinde specificatii asemanatoare cu cele pentru interior, insa prezinta si optiunea de a fi mutate in siguranta si cu usurinta, datorita faptului ca sunt mobile. In aceasta gama sunt incluse atat biosemineele mobile sau de exterior, cat si biosemineele de masa.

 

SEMINEE DE EXTERIOR PE PELETI

 

 

O alta selectie de dispozitive din familia semineelor de exterior, semineele pe peleti prezinta o utilizare facila in ceea ce priveste asigurarea confortuluit termic in spatiile exterioare: procesul automatizat iti face munca mai usoara si tot ce iti ramane de facut este sa asezi peletii in rezervorul semineului. Utilizeaza o tehnologie de ultima ora si au un aspect exterior spectaculos, datorita sticlei de ceramica panoramica cu vedere 360 asupra focului, cu o combustie perfecta si gazeificare cu emisii reduse!

Asadar, aici se incheie prezentarea noastra privind categoriile de seminee decorative insa, pentru a te convinge singur de aspectul deosebit al acestor dispozitive, mai jos vei regasi o serie de seminee montate in living urile clientilor nostri: