Cosuri de fum pentru seminee, sobe sau centrale in Bucuresti, la preturi atractive! .

Sunt cosuri profesionale, la pret bun, fabricate din materiale rezistente, realizeaza o evacuare sigura a gazelor arse provenite de la combustibili lichizi, solizi sau gazosi si reprezinta cea mai buna alternativa la cosul de fum clasic din caramida.

Cosurile de fum profesionale sunt cele mai recomandate si cea mai importanta componenta a sistemului de incalzire a casei, datorita duratei lungi de viata si a rezistentei ridicate.

Montam hornuri de fum in Bucuresti si in tot judetul Ilfov. Iti punem la dispozitie o varietate de produse si servicii, pentru ca tu sa poti alege cel mai bun cos de fum pentru tine si locuinta ta!

 

 

Alege pentru un cos de fum profesional

 

De ce trebuie sa alegi un cos de fum profesionist? Pentru ca cosul de fum este cea mai importanta componenta a sistemului de incalzire a casei. Una dintre cele mai bune alegeri este cosul cu samota interioara invelita in izolatie de vata bazaltica si mantale de beton sau un cos de fum din inox. 

Aceste modele prezinta o durata lunga de viata, rezistenta ridicata si calitate superioara. Iata cateva aspecte care sa te indrume spre alegerea celui mai bun cos de fum:

a. Lungimea cosului de fum - pentru a evita problemele de functionalitate, precum racirea fumului, hornul trebuie sa fie mai mare decat coama casei. Racirea fumului impiedica functionarea optima a cosului de fum, si exista si posibilitatea ca fumul sa patrunda in incapere. 

b. Diametrul hornului - acesta are rolul de a asigura tirajul optim al dispozitivului, impiedica depunerile de funingine cand tirajul e prea mic, si consumul mare de lemne cand tirajul e ridicat. 

c. Montarea cosului de fum - montarea hornului trebuie realizata de catre personal calificat si specializat, iar datorita experientei noastre in domeniu, cunoscand cat de importanti sunt toti pasii montarii puteti apela la servicii noastre, si va putem indruma si spre alegerea produsului optim.

 
 
 
 

 

Sfaturi si recomandari pentru alegerea cosului de fum

 

Alege pentru locuinta ta un cos de fum izolat, ce prezinta o durata mare de viata, functionalitate buna, dar si pentru a evita orice problema care poate aparea legata de tiraj, condens, coroziune. Pretul hornului are un rol important, de aceea chiar daca nu este cel mai ieftin sistem de evacuare, trebuie tinut cont de calitatea si caracteristicile pe care le detine, alegand astfel un produs de evacuare testat si certificat conform standardelor in vigoare. Pretul sistemelor de evacuare variaza in functie de tipul de combustibil, inaltimea, diamterul, tipul cosului si calitatea. 

Va prezentam cosuri de fum profesionale potrivite pentru orice surse de caldura, precum: seminee si sobe pe lemne, centrale termice pe gaz, ulei, peleti sau carbune, gratare de gradina dar si alte sisteme de incalzire.

Va punem la dispozitie sisteme complete de evacaure a fumului si a gazelor arse din sursele termice, ce ofera confort si siguranta fara riscuri. De aceea te asiguram ce iti vom furniza unele dintre cele mai performante si durabile solutii pentru constructia cosurilor de fum pentru o evacaure sigura si rezistenta.

 
 
 
 

 

Un cos de fum instalat, testat si certificat corespunzator

 

Una dintre principalele probleme care poate aparea la constructia termica este evacuarea gazelor, un aspect care necesita o atentie deosebita, intrucat neatentia si neglijenta in acest domeniu, poate avea efecte grave, si ne poate pune viata in pericol. Astfel, instalatia cosului de fum este extrem de importanta, si trebuie montat cu mare atentie, deoarece in timpul utilizarii sistemul de evacuare o sa fie cel mai expus element solicitărilor extreme din procesul de functionare. Solcitari extreme la care este expus sistemul: atacurile chimice, variatiile de temperatura, dar si incendiile pornite din cauza depunerilor de funingine pe acesta. 

 
 
 
 
 

 

Eficienta si Siguranta

 

Gama noastra de cosuri de fum este dezvoltata cu ajutorul unui tehnologii de varf, oferindu-va un raport pret-calitate excelent! Colaboram cu unele dintre cele mai puternice branduri in domeniul cosurilor de fum, producatori europeni cu renume ce continua dezvoltarea si oferirea de performanțe sistemelor de evacuare. Alege siguranta si eficienta maxima in exploatoare cu produse de calitate, recunoscute si testate!

 
 
 
 
 
 
 

Randament si durabilitate in timp 

 

Oferta noastra de cosuri de fum cuprinde sisteme complete atat pentru interior cat si pentru exterior, din ceramica sau inox. Calitate superioara si preturi accesibile, performante ridicate si rezistenta in timp. 

Beneficiile oferite:

-siguranta interioara, siguranta locuintei, rezistenta la condensul acid, eliminarea riscurilor, randamente energetic ridicat

 

 

 

 

 

 

 

Cosuri de fum din ceramica 

 

Design special si unic, functionalitate foarte buna, tehnologie inovatorare si eficienta energetica excelenta. Aceste cosuri de fum sunt compatibile cu toate tipurile de combustibil (lichid, gazos, solid, si anume: lemne, peleti, gaz, bricheti, carbune si ulei).

Sunt disponibile cu o gama larga de diametre interioare pentru locuinte, case de vacanta, cabane, etc. Hornurile ceramice sunt realizate din ceramica triplustrat cu tubulatura de samota la interior, termoizolatie sub forma de vata bazaltica si manta prefabaricata din beton usor la exterior. 

De asemenea au o rezistenta ridicata in timp, sunt trainice, fiind gandite sa tine o viata intreaga! In plus au o garantie extinsa de 30 ani, ceea ce le face sa fie de incredere! 

Sunt realizate din elemente prefabricate, samota si beton, fiind usor si rapid de montat! Alege calitate superioara la preturi accesibile!

 
 
 
 
 
 

 

Cosuri de fum din inox

 

Cosurile de fum din inox reprezinta nivelul ridicat de performanta ce se reflecta in domeniul larg de aplicabilitate, fiind potrivite atat pentru locuinte, cat si pentru hale industriale sau alte cladiri. 

Hornurile din inox sunt prototipul de imbinare armonioasa intre tehnica de evacaure de ultima ora si designul ultramodern. 

Cosurile de fum din inox au o eficienta maxima in functionare, prezinta rezistenta ridicata in timp si numeroase posibilitati de configurare si design modern. 

Datorita greutatii reduse si a tehnicii de imbinare performanta, aceste sisteme dispun de usurinta si rapiditate in montaj si manipulare. 

Toate aceste caracteristici fac din aceste sisteme din inox surse ideale de racordare a dispozitivelor termice. 


 
 
 
 

 

 

Solutii de racordare

 

Pe langa toate sistemele de evacuare, la noi in oferta gasiti numeroase produse, precum: accesorii utile montarii si intretinerii hornurilor. Acestea sunt elemente foarte importante pentru monatrea si instalarea functionala a cosului de fum, dar si pentru legarea sursei termice la acesta. Sunt primele montate pe evacuarea semineelor, sobelor sau centralelor, rezultand si o temperatura mai ridicata, si chiar mai mare decat pe cosul de fum.

Calitatea elementelor folosite este vitala, pentru a nu exista scapari de gaze, dar si pentru o rezistenta mai ridicata.

 
 
 
 

 

 

Intretinerea hornului cu accesorii, unelte si ustensile

 

Iti oferim solutii pentru intretinerea canalului de evacuare al cosului de fum, de la iesirea din focarul semineului pana la terminalul de deasupra acoperisului -  pudra concentrata, concentrata, pliculete sau pastile, dar si prafuri speciale de intretinere. Totodata la noi gasesti si unelte si ustensile pentru curatarea cosului, intrucat curatarea si intretinerea lui sunt la fel de importante ca hornul! 

Cosul de fum necesita mentenanta periodica, realizata de catre personal calificat pentru ca la final sa stii ca investitia a meritat si este trainica. 

In catalogul nostru o sa gasesti o gama vasta de seturi si kituri complete pentru curatarea si intretinerea hornului si incintei semineului, la preturi accesibile!!

Toate aceste produse sunt foarte importante si esentiale pentru o functionare sigura a traseului de fum din instalatia termica. 

 
 
 
 
 
 

Echipe si servicii specializate 

 

Daca ai optat pentru montarea unui cos de fum din inox sau pentru construirea unui horn ceramic, atunci ai nevoie de servicii specializate la ce mai inalt nivel, meseriasi profesionisti in domeniu. De aceea poti apela cu incredere la noi, oferindu-ti aceste servicii, si iti vom recomanda meseriasi din zona ta, asigurandu-ne ca la sfarsit vei avea lucru bine facut!